Poppies for Peace

Light for Life 2015, Lubbeek

Een actie van Flo en Aiko voor de Palestijnse Circusschool tijdens De Warmste Week van Music for Life 2015! Verkrijgbaar in beperkte oplage in Lubbeek en op de Andere Kerstmarkt…

Toen in de zomer van 2014 de oorlog in Gaza opnieuw uitbrak, werd het voor de 10-jarige Flo uit Lubbeek duidelijk in welke moeilijke omstandigheden de Palestijnse Circusschool moest werken. Daar wilde ze iets aan doen, en samen met haar zusje Aiko en met de hulp van haar beste vriendin Lotte begon ze theelichthoudertjes uit porselein te maken. Die verkochten ze tijdens De Warmste Week ten voordele van de Vrienden van de Palestijnse Circusschool. Hun actie “Light for Life” werd een groot succes. Niet alleen kwam Karrewiet een reportage maken, uiteindelijk gingen er maar liefst 100 theelichthoudertjes de deur uit en bracht de hele actie 1500 euro op! Een opsteker die een 7-tal kinderen de kans geeft zich in de circusschool in te schrijven..

Light for Life 4

Ook dit jaar doet Light for Life weer mee met De Warmste Week van Music for Life. Aiko (9) werd intussen een volwaardige teamgenoot en de ambities liggen nog een stukje hoger. Maar liefst 135 theelichthoudertjes liggen klaar!

Light for Life 2

Wie graag hun actie van Light for Life wil steunen, kan de theelichthoudertjes kopen aan 15,-/ stuk. Opnieuw gaat de opbrengst integraal naar de Palestijnse Circusschool.

Tijdens het weekend van 12 & 13 december zal Light for Life aanwezig zijn op De Andere Kerstmarkt in Leuven. Je vindt hen aan de stand van de klaprozen. Daarnaast kunnen de theelichthouders ook besteld en afgehaald worden in Lubbeek. Geef gerust een seintje op 0495/607624 of info@nathaliehendrickx.com

Wie de actie van Light for Life graag wil volgen kan daarvoor ook terecht op op hun Facebookpagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *