Klaprozen voor Vrede

Zomerkunst, 23 augustus 2015

De Klaprozen voor Vrede nemen deel aan Zomerkunst 2015 op zondag 23 augustus, een kunstproject dat loopt van augustus tot en met oktober in Heuvelland (NL) en de Voerstreek (B). Op en rond de hoeve van The Kings Head Inn Hotel in Teuven, één van onze vaste verkooppunten van klaprozen, heeft er die dag een crea-brocante markt plaats met een resem aan creatieve kraampjes en zullen onze vrijwilligers ook het maken van de klaprozen demonstreren. Tot dan!?

Voor meer informatie over dit event: zomerkunstvoerstreek.be

De route naar The Kings Head Inn in Teuven kan je vinden op onze verkooppunten pagina door ‘Teuven’ in te vullen in het zoekveld.

Zomerkunst_2015_1

Zomerkunst_2015_2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *